Mogelijk gemaakt door: Holy one

FAQ

Toernooi en inschrijving

Voor vrijdag bedragen deze € 20,-
Voor de zaterdag € 30,-
Op zondag is het een gratis toernooi

Betalen kan indien niet anders gemeld, voor of in de kantine. Meldt je a.u.b. een half uur voor aanvang van je eerste wedstrijd.

Er is geen maximum aantal personen. we spelen 5 tegen 5 (4 veldspelers en 1 keeper) of bij de mini’s op zondag 4 tegen 4. Wij adviseren om rekening te houden met minimaal 1 wissel.

Ja, bij de heren toernooien en op zondag, mag er een mix team ingeschreven worden.

Wanneer het maximum aantal teams is aangemeld voor een divisie kun je inschrijven op de wachtrij. Dit kan door in te schrijven bij de divisie “Wachtrij bij vol toernooi” of neem contact op via het contactformulier op deze site. Meestal zijn er veel meer teams die graag zouden willen meedoen. Er is hoop! Het komt namelijk wel eens voor dat een team zich (onverhoopt) toch moet afmelden vanwege blessures of nacompetitie. Als dat gebeurt, dan zullen wij kijken welk team zich als eerste heeft ingeschreven.

Wellicht dat je pas een paar weken of zelfs de laatste dag(en) voor het toernooi aangeschreven wordt.

Tot 7 dagen voor de start van het toernooi is dat geen probleem. De contactpersoon van het team kan dat regelen door een mailtje met de oude en nieuwe teamnaam naar te sturen naar: moaten@outlook.com

Wat super jammer! Laat het ons in ieder geval zo spoedig mogelijk weten via moaten@outlook.com. Hoe eerder wij op de hoogte zijn, hoe beter, want dan kunnen we jouw plekje misschien nog opvullen met iemand van de wachtlijst.

Voor de vrijdag toernooien, geldt de leeftijd van het toernooi als ondergrens.
Bij de heren is dus minimaal 35 voor het 35+ toernooi en minimaal 30 bij het dames toernooi.
Op de zaterdag is de ondergrens 16+
Voor de zondag hanteren we een bovengrens. De mini’s is tot 7 jaar, JO08 tot 8 jaar enz.

We gaan geen politie spelen, maar gaan er vanuit dat de teams dit respecteren.

Op vrijdag starten de eerste wedstrijden om 18:30, laatste finale rond 20:30. Zodra schema’s bekend zijn deze te vinden op de site van Tournify voor het Belegen Moaten Toernooi.
Op zaterdag starten de eerste wedstrijden om 11:00, laatste finale rond 19:15. Zodra schema’s bekend zijn deze te vinden op de site van Tournify voor het Moaten Toernooi.
Op zondag zijn er verschillende tijdsblokken waarin gespeeld wordt. Zodra schema’s bekend zijn deze te vinden op de site van Tournify voor het Mini Moaten Toernooi.

Blijf goed op de hoogte van starttijden en wijzigingen via de Tournify app die je kan downloaden in de App Store of de Play Store. Zoek daar naar Moaten en je vind alle toernooien om te volgen. Hier staat altijd de meest actuele situatie.

Nadat iedereen gedoucht is blijven de kleedkamers open tot 1:30. We vragen je dus a.u.b. daar je tas neer te zetten. Tussen de bestuurskamer en de kantine is een beperkt tassenrek.

Jazeker, over het algemeen zijn er op vrijdag omkleed en douche mogelijkheden in de lokalen. Op zaterdag zijn de lokalen bezet door de damesteams en de heren kleden om in de trailers die hiervoor aanwezig zijn. Na een bepaalde tijd zullen 2 van de 4 lokalen vrijgegeven worden voor de heren om te douchen. Dit wordt aangegeven op de lokalen.

 

Jazeker!

Op vrijdag zal deze tijdens de feestavond, na de eerste set van de liveband gehouden worden.

Op zaterdag zal deze tijdens de feestavond om 22:00 worden gehouden.

Op zondag is er geen speciaal feest, maar zullen er vanwege de verschillende tijdsblokken, wel door de dag heen prijsuitreikingen zijn waar alle teams van de eerste tot de laatste plaats in het zonnetje worden gezet. Tijden worden weergegeven in de Tournify app.

Blijf goed op de hoogte van starttijden en wijzigingen via de Tournify app die je kan downloaden in de App Store of de Play Store. Zoek daar naar Moaten en je vind alle toernooien om te volgen. Hier staat altijd de meest actuele situatie.

Het feest duurt op vrijdag en zaterdag tot 1:00 ’s nachts. Op zondag is er geen speciaal feest, maar zullen er wel door de dag heen prijsuitreikingen zijn waar alle teams van de eerste tot de laatste plaats in het zonnetje worden gezet.

Algemeen

Liever niet. Er is voldoende mogelijkheid om op het terrein wat te eten, we proberen rekening te houden met allergieën. Voor meer informatie, mail gerust naar moaten@outlook.com. Zoals je van ons gewend bent proberen we de prijzen van drank en eten zoals altijd laag te houden.

Glaswerk is sowieso ten strengste verboden!

Er kan zowel met pin, mobiel of met cash worden betaald. Het afrekenen gebeurd met consumpties. De consumpties zijn alle drie de dagen geldig, maar enkel voor dit jaar.

Nee, er zijn geen kluisjes aanwezig. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor de waardevolle spullen.

Ja dat kan en neem deze dus ook mee. Je hebt deze voor alle leeftijden nodig, voor 18+ o.a. om een bandje te krijgen om alcohol te verkrijgen. Je kunt aangesproken worden om je legitimatie te laten zien. Met of zonder bandje.

Ja. Vanaf 18 jaar krijg je een bandje voor het verkrijgen van alcohol. We hanteren het NIX18 principe. We zijn natuurlijk op de hoogte dat sommige jeugd hier inventief mee om probeert te gaan. Daarom is zonder bandje alcohol niet te verkrijgen, of je nu 18 of 80 bent. Ook met bandje kan zeker nogmaals om je legitimatie worden gevraagd.

Natuurlijk! De kans dat je wordt gefilmd of dat je op foto’s terecht komt is zeer groot.
Heb je onze fantastische aftermovies weleens gezien? Check ze op onze site!

Ja leuk!! We hebben op vrijdag en zaterdag springkussens en traditiegetrouw komen er veel papa’s en mama’s met kinderen langs.

Natuurlijk! De kans dat je wordt gefilmd of dat je op foto’s terecht komt is zeer groot. Door het terrein te betreden ga je ermee akkoord dat deze gebruikt kunnen worden voor onze socials e.d. Heb je onze fantastische aftermovies weleens gezien? Check ze op onze site!

Super vervelend dat je iets bent verloren! Kom de dag na het toernooi direct naar het terrein om te checken of jouw spullen zijn gevonden. Deze leggen we op het tassenrek tussen de kantine en de bestuurskamer. Merk je pas een paar dagen later dat je spullen bent verloren dan kun je het beste daar nog even checken en/of een mail sturen naar moaten@outlook.com. Na 2 weken worden alle spullen verwijderd.

Wat superleuk dat je ons wilt helpen! Hulp kunnen we wellicht goed gebruiken. Kun je ons een mail sturen dan nemen wij z.s.m. contact met je op of we en wat voor taak we voor je hebben. Het e-mailadres is moaten@outlook.com